Mobilinlägg

Tja snyggingar! Ligger i sängen och kollar en rulle med bästis. Förlåt för att jag inte uppdaterat er på ett tag, men har haft fullt upp. Men ska försöka bättra mig :) vi hörs. Sov sött. Puss!

julaftons outfit


julafton!

WEHO!
är fett taggad inför dagen. ska blir så himla msigt :D
ska snart åka och hämta syrran och sen ska det firas jul. mysimys!
vi får höras mer ikväll eller imorgon. puss!

natt inlägg

ligger i sängen och funderar.. kan inte sova, som vanligt! har haft riktigt svårt att sova sen 2 månader tillbaks. somnar vid 3, 4 och mår dåligt och usch! och nu är det snart julaftons morgon och har du alltså enu mer problem med sovandet, blir som en 7 åring som är spänd för julafton och alla sina julklappar som man ska få öppna haha!

jag har haft en super mysig kväll, bara myst med familjen, bingolotto osv.
ska upp vid 11 imorgon och käka frulle med mammsen. sen blir det till att ta en dusch, raka benen osv och sen fixa mig. och jag har ingenting att ha på mig :( men a.. det löser sig!

sen åker vi och hämtar syster och sen vidare till gravenför att tända ljus för pappa och mormor ♥ sen ska vi till kusinerna och kolla kalle och käka gott och dela ut klappar! kommer bli super mysigt :D men nu ska jag kolla en rulla och sen försöka sova. vi hörs mer imorgon och god jul på er!

dan före doppardan

hej på er snyggosar :)
ligger i sängen och dunkar hög musik och försöker komma på vart jag gjort av en julklapp, osm jag lyckts slarva bort.. inte bra asso... måste hitta de och sen ska jag dammsuga mitt rum och fixa lite saker innan syster med pojkvän kommer hit och käkar middag och sen blir det uppesittarkväll! fettmys :)
vi hörs mer senare !

naw


bild från maj 2009, på min födelsedag!
jag och min fina syster <3

22 december!

åh så jävla taggad för julen! :D
vaknade hemma hos amina idag och sen följde jag ju som sagt var med till hennes skola och sen fixa vi lite saker efter dte sen hem. kom hem och städade mitt rum och sen bestämde mamma stt vi skulle julhandla mat idag ist, eftersom att dem flesta gör dte imorgon och då äör det alltså för mycket folk. så, vi åkte runt på 6 olika afferer, osamt åt lunch. muper mysigt! när vi kom hem vid 4 så blev dte några one tree hill avsnitt innan jag laga 2rätters till mig och mammsen.

nu sitter jag och gör absolut ingenting. ska se en film om en stund och sen blir dte till att sova tidigt. måste bli halt frisk och kry till jul och nyår! men vi hörs mer sen eller imorgon :)


julen 2009!

jul-lov

hej babes!
nu har jag jullov hehe :D skolan gick snabbt och jag mötte amina efter och vi åkte och mötte emelie i nacka, var där i några timmar, käka sushi och shoppa. var as trevligt! och efter det blev det julbak hemma hos amina med hennes familj. nu har jag och amina nyss käkat middag och hon duschar. vi ska upp halv 8 imorgon och åka till hennes skola för avslutning. haha att jag ens orkar.. men a sen hr jag inget planerat. men vi hörs mer imorgon. vet inte när men det märker ni! pusshej!


bild ur arkivet!


duktig tjej

hej igen!
kom hem för ett tag sen efter att ha varit hos läkaren och sen tränat en timme och en promenad efter det på 20 min hem. nu har jag duschat och kollat på chuck. hehe :) nu blir det till att laga lunch/frukost och sen ska jag plugga. känns som att jag är jätte duktig idag! men vi hörs mer efter att jag käkat. pusshej :)

tisdagmorgon


godmorgon finisar!
har precis fixat mig lite snabbt och måste springa till busen nu. pusshej!

sov time!

vi hörs mer imorgon, godnatt sötnosar ♥

jag dör varje gång jag hör låten


jag börja lyssna på låten i lördags, och jag älskar den!
dessvärre den enda bra låten dem gjort..

det du inte vet, mår du inte dåligt av


dagens



veckans planer

måndag - doktorn, skola och port73

tisdag - doktorn och träna

onsdag - avslutnign i skolan, täffa bästis och julhandla

torsdag - inget planerat, förmodligen träna

fredag - handla julmat med mamma, städa

lördag - julafton! träffa släkten osv, bara mysa!

söndag - åka till farfar och träffa andra halvan a släkten

söndagens bilder

hej gullisar! ;)
förlåt för att jag inte bloggade mer igår, jag hade fullt upp hela dagen!
var på klappjakt med syster min och vi hitta massor hehe! ärnästan helt klar nu, och sen blev det julbak, göra pepparkakshus och klä granen. riktig julkänsla ♥ sen käka vi tacos med mamma och jonte och sen blev det beck på 4an. somnade vid 00.00 och vaknade gick upp idag vid 7.  mamma skjusa mig till doktorn i morse där jag tog massa blod prover och grejer, och jag har mårr illa hela dagen pågrund av det!

kom till skolan 40 min innan jag började och läste ett tag innan dagen började.
hade bara tre lektioner och sen sluta jag vid lunch.
drog hem på en gång och la mig framför tvn.
sov några timmar och sen åkte jag och handla med mammi.
har bara tagit det lugnt sen dess, ätit osv. hörs mer snart. puss!





fjärde advent

godmorgon snyggosar!
vaknade för ett litet tag och sen och har hunnit käka frukost och fixa mig. ska nämligen åka iväg med syster min och julhandla lite och sen dra hem och baka julgodis och klä granen :D jättemys ju!

kunde inte sova igår och låg och snurra i 4 timmar typ.
kom hem från en trevlig kväll med amina vid 00.00 och gud, hade saknat henne jätte mycket, även fats vi träffades för en vecka sen haha! men iallafall så var det kul och jag saomna hemma sen vis halv 5. men är endå uppe med typpen hehe. mamma ska skjusa mig snart så vi hörs mer ikväll. puss så länge!


fredag !

hej på er finisar!
blev till att stanna hemma idag också, tyvärr! jag somnade om efter att klockan ringdde och sov till 11. åkte och mötte mamma vid doktorn klockan 1 och sen åkte vi och köpte en data till mamma, och hon är jätte stolt haha :) åkte sen till port73 och kollade runt och sen handlade mat. kom hem vid 4 och har hunnit laga mat och bara tagit det lugnt sen dess. just nu kollar jag på film. kännermig fortfarande dålig så blir hemma ikväll och ska ta det lugnt. men vi hörs förmodligen senare. pusshej

har ingen ork


hej igen!
tänkte bara säga att det blir dåligt med uppdatering ikväll.
jag tänkte ligga framför tvn hela kvällen och försöka friskna till tills imorgon.
just so you know! kisses ;)

dagens enkla




vit långärmad - ginatrcot
svart tupkjoll - H&M
svarta leggins - H&M
enkelt och snyggt hehe :)

suck it

hej babes!
gick till skolan idag och var där till 11. drog sen hem pågrund av min äckliga mage och slog mig ner framför TVn och kolla one tree hill. satt och kollade på det i några timmar till klockan blev 4, och har nu städat hela mitt rum i ett rätt långsamt tempo. hehe.. känner mig ganska duktig, eftersom att jag inte gjort en enda fysisk annsträgning sen i lördags haha! just nu då? sitter och lyssnar på spotify och tänker. ska laga mat om en timme typ och innan dess: one tree hill!
men ja, vi hörs mer senare, pusshej!



magont

hej på är snyggisar!
blev hemma idag också och jag har värsta ångesten för det. jag behövde gå idag, betygen sätts imorgon och jag har 2 prov att göra och två inlämningar. fml. funderar på att stanna hemma, bara för att jag har panik över dethär med skolan. har ni tänkt på hur mycket dem i skolan pressar oss? haha egentligen, varför göra det så jobbigt. det blir svårare hela tiden och jag tycker det är så fel! kan man inte få ha ett liv? jag har pnt i min mage varje dag, hela dagen. och jag orkar inte med det! och jag har det för att kjag har magkatarr, som jag fått av att jag stressat. och jag stressar för att det är så mycket i skolan! det ska inte beöva vara så och jag vet jätte jånga som känner sig stressade och känner att det är för mycket!

vad tycker ni? tycker ni också så, eller tycker ni det ska vara som det är?

haha ni är för söta

Anonym om one tree hill:
OLD CHRISTINE tycker jag att du ska kolla på om du vill alltså höhö men det är en as rolig serie :D

sv: tack för tippset!

blir så glad när jag får tips osv av er, fick en annan komentar om dethär och ibland är ni för söta haha!
fortätt så!

one tree hill

hej igen!
har suttit och kollat på one tree hill och käkat under timmarna jag inte bloggat. och gud vad jag saknat den serien. jag hade en period då jag var i sjuk 5ndagar och då såg jag 4 säsonger. efter det har jag sett en till säsong under ett halvär. och idag började jag med säsong 6 och jag har gråtit, skrattat och jag vet inte vad! åh :D love it! one tree hill och OC är fan dem bästa serierna någonsin. tyvärr så har jagredan kollat på alla säsonger av OC och snart one tree hill också... måste hitte en ny serie!

haha men nu tar jag en paus från det och bloggar lite, kollar facebook osv. men snart fortsätter jag att kolla. stannar nog hemma imorgon också. så jag har hela dagen imorgon på mig också hoho ;)

lucia

godmorgon snyggingar! :)
ligger i sängen och fryser jätte mycket. vaknade för ett litet tag sen och kollar nu på TV. är hemma idag, och var hemma igår också. mår inte alls bra. tycker lite smått synd om mig själv. ska bara chilla hela dagen och så hörs vi när vi hörs. puss så länge!


I miss you

advents fika

hej igen!
sitter och chekar in tvn just nu. går inge vidare på tv och det suger ju!
har precis käkat advents fika med mamma och en vän till familjen. jättemys!
dem skulle käka och jag har fortfarande ont i magen osv :(
men mamma ska ta med mat till mig sen fett gott hehe.
ah men nu skriver jag fett ointressnt. och bvet ni! jag har inte ens öppnat
min böker en, och jag skulle börjat pluggat för 3 timmar sen typ :o
dålig känner jag mig.. men nu sa jag se film hehe igen :)

har förövrigt glömt att medela er att jag har färgat håret!
gjorde det för en vecka sen. blev rött och jag är nöjd.
har haft det två gånger förut, och nu var det dax igen hihi!


tredje advent

hej mina fina läsare!
jag sitter här i min sång och är jätte trött och mår illa :( måste plugga, men jag orkar inte! måste laga mat men orkar inte. jag läser bloggar och lyssnar på hög musik. känner mig rätt depp idag faktsikt. vet inte ens varför. så mycket tankar och så mycket att göra.

har börjat köpa julklappar nu, och jag har slagit in dem nu. drack julmust och åt pepparkakor. känns så himla juligt! och jag som älskar julen. ser fram emot julen så himla mycket, och nu är det bara en vecka och 6 dagar kvar! känns ju toppen! nu ska jag se en film och slappa vidare. vi hörs mer ikväll. puss!


jag är sjuk för ofta!

hej på er finisar!
halvsover i sängen just nu, har pluggat som en galning idag när jag varit hemma och vart sjuk, idag igen.. inte bra dethär! jag var ju sjuk igår, då jag skulle gjort två prov och idag skulle jag gjort ett. och i tisdags skulle jag jort ett men läraren hade glömt mitt prov (?!) så jag har 3, kankse 4 prov framför mig. tillochmed imorgon om jag orkar pallra mej dit. + att jag har redovisning i engelska imorgon, och jag har totalt misslyckat med den uppgiften! åh jag hatar engelska. skolan tar livet av mig. så himla stressigt :(
ska ta göra en kopp te till mig själv nu och sätta mig och kolla på en rulle. jag struntar i skolan nu, det får gå som det går imorgon. godnatt!

godnatt babes

jag känner att jag måste sova nu för att kunna orka med en dag imorgon.
men först måste jag läsa igenom lite saker, efter det: dejta kudden!

om du vill få en tjej att falla, glidtackla henne!


oldies are goldies


sommarlovet 2009 typ

vintern 2010

sommaren 2009

sommar 2010

sommar 2010

våren 2010

sommar 2010

åh, I miss this!

dagens mysiga kläddval


stickade koftan kommer från ginatrcot,
och sen leggins från H&M till det!

tillbaka

nu tänkte jag uppdatera er. förlåt för att jag inte bloggat, men det är så mycket just nu och jag hinner verkligen inte! men jag ska göra mitt  bästa med uppdateringen, har som sagt fullt upp. men vi hörs mer snart. puss!

bloggpaus

tar en bloggpaus, hörs imorgon!

dax att dra

ska om ca 5 min åka till torvalla och möta amanda och moa och sen ska vi på mötet haha. men vi hörs ikväll. puss på er!


i love you !

inställd träning

hej igen! :)
sitter och funderar på om jag ska göra lite mat, hungrar snart ihjäl! har pluggat lite, men är så jävla otaggad :( ska iväg på något möte med fotbollen snart. träningen blev inställd och det var synd för jag var helt övertaggad till den. får bli träning, tisdag, onsdag och torsdag ist! nu vet ni hur dte ser ut för mig. vi hörs mer sen!

måndagsmorgon

godmorgon finisar!
ligger just nu i sängen färdigfixad, ska dra till skolan om 20 min. ser inte precis fram emot denne vecke eftersom att jag varit sjuk nstan hela förra veckan och har 4 prov i veckan som kommer och jag känner inte alls för det! men det är så det är och jag måste läsa igenom lite saker innan jag rullar iväg. efterskolan står det träning på shemat, så vi hörs ikväll, och så får ni ha en så bra dag. pusspuss

svarta jeans - cubus
brun kofta - vet inte
armband - ur & penn

uppdatering

sho bre!
sitter hos amina med emelie och käkar chips hehe. vi har lagat mat som vi snart ska äta och sen ha filmkväll. men ni får ha en sån bra kväll. pusspuss :)


genom allt


your love is my love

tjena snyggingar!
sitter och dunkar musik och har precis fixat mig lite. ska om en timme eller två åka och möta amina, och som ni vet så blir det ingen uppdatering då ;) men vi hörs mer imorgon om inte innan jag åker. men det märkar ni! Annars får ni ha en super bra lördagskväll. pusshej!


glöm igår, lev för idag och be för imorgon


3 december

hej hoppgummisnopp sötisar :)
dagen rullade på igår när jag var hemma och vilade mig efter 3dagars hemmatif, eftersom jag varit sjuk. men senare drog jag hem till amina med emelie och v hade det mys. imorse skulle amina upp och iväg pånågon messa eller något. så dem körde hem mig och jag la mig och sov och kollade på sunes jul. vaknade igen för en timme sen och åt gröt och kollade klart på filmen. nu sitter jag här lite piggare och kollar på idol som just sluta.

ikväll ska jag förmodligen träffa amina igen och sen imrogn blir det julbakning med syster och hennes pojke. efter det blir dte väl middag eller något. men nu vet ni. vi hörs mer sen! puss!

fuck you all

folk som säger saker bakom någons rygg, gör det för att dem är så fega att dem inte vågar säga det till personens face.

sovdags

ska alldelles strax stänga ner och lägga mig och kolla på scrubs, standard ;) men vi hörs imorgon när jag vaknar. puss och godnatt!


1 december

hej på er babes!
är på ett gott humör, och kan ni gissa varför? jo för jag känner fett med julstämning nu :D jag älskar julen och hela huset är fullt med stjärnor, ljus massa rött osv! jätte mysigt. jag kollade på julkalandern också. haha känner mig så liten när jag gör det, öpnnade första luckan åhh :D överlycklig tjej! jag älskar iallfall julen och nyår och dagarna där emellan. big love!
känner dock lite panik över att det bara är 23 dagar kvar, och jag har inte köpt en enda julklapp! herregud, måste göra det i nästa vecka eller något!


RSS 2.0