lördag!

tjaaaaa, allt bra eller?
med mig äre fett bra, är på fett bra humör och vi ska snart dra oss ner till byxelkrok för en skön kväll. har varit på marknad idag och jag har köpt fett med armband. fett najs! ska iallfall fixa mig klart nu och sen ska vi åka. hörs imorgon eller något. pusspusspuss!


jag är sämst på att uppdatera

hej på er!

har varit jätte mycket dem senaste dagarna, så har inte haft tid att blogga. Amina kom ju i frdags och sen dess har tiden bara flygit iväg! vi har varit på stranden, nere i byxellkrok och haft fett najs. så alltså ingen tid till bloggen, men tänkte visa att jag lever iallfall.
har precis duchat nu och ska börja fixa oss nu, ska åka och käka. hörs sen. puss :D
 (kan inte lägga upp bilder.)

j

jag förstår på ett sätt att du gjorde som du gjorde,
men på ett annat sätt fattar jag inte hur man kan vara så jävla dum.
mår illa av tanken. du gjorde mig så jävla ledsen.


fuck you!

jag är så jääävla äckligt arg. åhhhhåhååhåhåhåhåhååhåhåhåh

*

jag saknar min pojke.


music in my heart

 

tjatja, har just kommit hem igen efter en god middag nere i hamnen, blev grekiskt och helvete vad gott det är ♥ sitter just ni och lyssnar på veronica maggio och bara tar det lugnt. märker även att jag fått lite färg idag, bränner på kinderna och det gillas! blir snart lite kort spel och sen ska jag försöka komma i säng. mår inge bra alls, var ju tvungen att stanna hemma och sola på altanen för att jag hade så ont i mitt huvud att jag inte kunde ta mig ner till stranden :( stackars mig, haha. nu funkar internet primaballerina också. glad tjej :D men vi hörs sen. pusspuss!

was with me or leave me




dålig update

hej på er och förlåt för dålig uppdatering, men internet har inte fungerat :( har haft det bra och bara tagit det lugnt sen sist jag bloggade. just nu sitter jag och solar på altanen och äter ballerina kladdkaka :D jätte mysigt! kan inte lägga upp bilder just nu, men gör det senare. har inte så mycket mer att säga just nu. men ska försöka uppdatera så mycket som möjligt. skriv gärna en komentar om ni undrar om något :) hörs sen. puss!

på öland nu!

Hej fina!
Nu är jag på öland, eller jag har varit här sen 11 typ. det är skit fint väder här och jag och mammi har legat och solat och lyssnat på musik, skit mysigt! ikväll blir det grillning med lite släkt och vänner. men nu ska jag fortsätta jobba på brännan. hörs förhoppningsvis sen. ha en bar dag. puss!



på öland nu!

Hej fina!
Nu är jag på öland, eller jag har varit här sen 11 typ. det är skit fint väder här och jag och mammi har legat och solat och lyssnat på musik, skit mysigt! ikväll blir det grillning med lite släkt och vänner. men nu ska jag fortsätta jobba på brännan. hörs förhoppningsvis sen. ha en bar dag. puss!



sista inlägget


vi hörs senare idag. pusshej

tre bilder på hur jag såg ut idag :



egoist



sommaren 2010


.

han finns fortfarande kvar.
han har funnits där, i över ett år.
hur mycket jag en försökt så har han inte försvunnit ur mina tankar.
jag kan inte släppa det han gjorde.
jag kan inte gå vidare.
jag kan inte sluta gämföra alla med honom.
han har förstört allt.
och jag är otroligt trött på att hela tiden tänka på honom.
han var så nära perfekt.
så varför lämnade han mig när jag hade gjort allt för att få just honom.

om mig:



kom på att jag kan ju berätta lite om mig själv, har ju endå inget att göra?

Jag heter Maja Aspelund och bor i Haninge/Vendelsö med min mamma. jag är 14 år och har en storasyster som är 20. (henne ser ni på bilden ovanför) jag spelar fotboll i Vendelsö ik och går i vendelsömalms skolan med mina underbara brudar och trivs faktiskt bra. jag älskar hemmakvällar och är inte så mycket för att vara ute och dricka och så på helgern. hihi... nu kommer jag inte på något mer att säga. så ni får fråga om ni kommer på något ni vill veta ;)

busigt

bestämde mig just för att dygna. hihihi... busig jag är. nej men känns ju onödigt att gå och lägga sig, ellerhur? jag ska endå upp om typ 4 timmar. haha, nej jag kan sova i bilen. nu ska jag hämta min choklad  och sen kolla på någon mysig film och bara ta det luuugnt. vi lär ju höras mer under kvällen. puss sålänge!
världensbästa Alexandra !

I will always miss you


-


jag saknar er tjejer !


sportscamp 2011 <3

You always make me smile


jag älskar dig angelica

information

måste ju bara berätta. jag och mamma åker till öland imorgon, eller inatt typ. kl 04.00 inatt!
vi ska ha fett najs. och för er som inte vet, så har vi landställe där. och vi ska vara där i tre veckor, sen om en vecka, alltså nästa fredag kommer min bästavän Amina ner och är där med mig i två veckor. gissa om jag ser fram emot det här! och nu har mammi fixat internet som jag kan ha där nere, så att jag kan blogga! bra va?


bild från öland 2010

nu är jag tillbaka!

Hej på er!

Tog ju bort min blogg för typ en månad sen (?) och jag har haft ångest sen dess :(
så nu har jag fixat en snabb header och fått den på rätt plats. (tog sin tid, haha)
men nu ska jag iallafall sätta igång att blogga.
hoppas ni gillar det. puss

RSS 2.0