fu

jag är så trött på alla äckliga männsikor,
så trött på att ge och aldrig få tillbaks.

.

jag saknar dig så mycket att det göra ont, my bestfriend


sämst uppdatering

har ingen ork att blogga just nu. vi hörs sen.

dagens enkla


svar på tal

i om vi längtar efter dig ♥:
vem ska få barn?:)

svar : min storasyster :)

julkänsla

så jävla taggad för julen!
har redan planerat julafton, gjort önskalista osv.
mamma och jag pyntade även i lördags och du kändes julen inte alls långt borta. jag älskar julen och jag ser fram emot den som bara den! åhhh :D

vi längtar efter dig ♥


nyduschad



nu har jag duschart och nu blir det: 2½ men :D

träning bitch


tjatja snyggingar!

är hemma nu efter träning och har precis käkat donken.. haha dethär jämnar ut sig, inte bra! jag pch bella va iallfall hyffsat levande när vi åkte därifrån. får se hur det går imorgon haha! ska nog träna du också, får se hur det blir! men nu ska jag duscha.. vi hörs mer sen. puss på er! :D



pluggis

(skulle kommit upp vid 15.00!)

hej babes!
min data fucka sönder när jag hade bloggat imorse :( blev fett ledsen.. men nu är jag iallfall hemma efter en lång dag i skolan. gick hyffsat snabbt. ska sätta mig och plugga och käka toast nu. muuums! sen ikväll ska jag träna fotboll som jag inte gjort på ca 2½ månad! och bellshit ska med också, herregud... ;) men aja, vi hörs mer sen. puss!

beckfilm

hejhopp igen.
ligger i sängen nu och dör snart av trötthet! fyfaaaaaan, men iallfall så kollart jag på beck också. ska försöka sova efter det för att kunna vara hyffsat pigg imorgon när det är dax för skola. hehe. men vi hörs mer imorgon. puss på rumpan :)

jag äslakr att känna dina tänder när du kysser mig, för du vet jag att du ler.


ego

som sagt, jag älskar att ta bilder på mig själv :)


första advent


hej finisar!

ligger i sängen nu och har precis käkat. vaknade upp hos amina efter en najs lördagskväll. härligt folk och god mat och ja allt var jättenajs. mamma hämta mig vid halv 3 och vi åkte hem till syster för adventsfika med lite av släkten, var jätte mysigt och kom hem vid 5 typ :) har inte gjort så mycket sen dess. ska snart duscha och sen bara ha soffhäng med mammi. men vi hörs mer sen. puss!


godnatt bloggen!

hörs imorgon!

5 punkter

  • jag sover alltid med tvn på
  • jag lyssnar alltid på musik när jag duschar/sitter på toa
  • jag hatar förhållanden, men nu vill jagha pojkvän hehe
  • jag älskar att fota, speciellt mig själv!
  • jag vågar inte ta första staget när det gäller killar :$

ge mig!


vanilia och ice cream & strawberries och milkshake står högst upp på listan!

jag dödar mig själv snart

tja snyggingar!
kunde inte gå till skolan idag heller, men nu mår jag bra. men, jag är fett uttråkad!
lyssnar på musik och spelar spel på fb haha.. känner mig ganska patetisk!
nu ska jag läsa lite bloggar och såå. tänkte bara visa att jag lever. men ja vi hörs!

miss the summer

åh vill vara brun igen!


så jävla bra


magont

hej på er!
ligger och kollar på en film som går på 4an, stannade hemma idag pågrund av att min magkattar dödar mig :( måste verkligen sluta stressa! jag ska iallfall städa mitt rum nu. så vi hörs mer sen. puss!

min dag

min dag har varit rätt najs. slutade vid 15.00, min fick gå tidigare hehe (y)
iallfall, gick hem och blev klar med mitt rum, nästan iallafall och käkade middag.
drog till gården sen och umgicks med lite härligt folk.
kom hem för 1½ timme sen och sitter och kollar TV och chillar på FB.
ska upp vid halv 7 imrgon så, måste sova nu. vi hörs imrgon. puss!


I miss you


grattis på födelsedagen min fina pappa!
jag saknar och älskar dig över allt annat ♥♥♥

dagens outfit


blus - bikbok
byxor - cubus

22/11

godmorgon finisar!
nu är jag vaken, och har en aning bråttom, för börjar om en timme.
så vi får se om vi hörs med outfit. annars: ha en bra dag! :)

vi hörs imorgon!

sov så sött!

21 november

hej på er mina fina!
dagen har rullat på och jag kom hem för typ en timme sen.
just nu fixar jag i mitt rum och kollar på 2½men. jättemysigt! :D men jag måste fortsätte med mitt rum nu. vi hörs senare ikväll. pusspuss!

gnatt


hej babes ♥
ligger i sängen just nu, redo för att sova.
i helgen har det varit fett mycket, därför ingen uppdatering. men jag kör igång imorgon igen som vanligt. dock blir det på kvällen, ska nämligen till doktorn först och sen till ikea med mamma och storasyster. så vi hörs på morgonen eller på kvällen, men det märker ni! ni får sova så gott nu så hörs vi. puss så länge!

jag som liten


sleep tight


haha vackert.. love you babe!

duktig tjej

känner mig så jävla bra just nu, har hunnit med fett mycket idag. har även pluggat klart och känner mig ganska nöjd faktiskt. just nu spelar jag FB-spel och tar dte bara lugnt. är fett trött! så ska sova om typ en timme hehe :) men vi hörs. pussss!

dåligt humör

hej på er. halvsover i sängen just nu efter en ledig dag. gick upp vid 11 och halvsov en stund i soffan framför tvn. gjorde frukost och sen blev det en promenad på 50 minuter förlite motion och för att rensa hjärnan en stund. städade iordning i huset när jag kom hem tog en dusch. kollade one tree hill och sen satte jag mig och plugga - och nu är jag skit irriterad för att jag inte kan plugga, står helt still i huvudet!
ska laga tacos snart till mamma, morbror och hans tjej och sen blir det mer plugg. vi lär ju höras mer under kvällen. ha det bra sålänge. pusspuss


dagens klädval



tröja - H&M
byxor - cubus
mössa - gliter

nu blir det middag:


kinamat!

bullbakning

hej på er mina fina!
är helt slut efter n skoldag och sen bakat bullar i 3½ timme, hehe :) nu ska jag se på tv och äta bullar. imorgon är jag ledig, men ska förmodligen följa med mamma till hennes jobb. för har ganska mycket att göra iskolan, eftersom att jag är sjuk hela tiden.. så hon måste hjälpa mig med en massa. så blir det iallfall. nu ska jag plugga lite engelska. puss på er!



I'am sexy and i know it

jag fick förslag på att muntra upp utseenden och tänkte gör det nu! :)
jag har alltid asso då menar jag verkligen alltid haft problem med mitt utseenden. har massor jag vill ändra, ta bort osv. men vad kan jag göra? jag är ynka 14 år och kan inte precis operera mig haha. men! jag kan acceptera mitt utseende, jag kan tänka: a det är såhär jag ser ut och vafan jag är inte ful (enligt mig själv) jag är inte den tjejen alla killar vill ha. men jag är jag. du som har massa komplex. heter det så? haha iallfall. en person som ler och skrattar ser 100 gånger bättre ut. ett leende kan göra den fula ankungen till en svan. förstår ni vad jag menar? jag vet jätte många som är missnöjda, som står framför spegeln och tänker: åh kolla min näsa, kolla mina platta bröst. min stora rumpa. min fula mage osv. men skitsamma! var förihelvete nöjd. tänk såhär istället: a min näsa har en annorlunda form, men dne är unik. mina bröst är platta med det kommer och om inte, spelar den ingen roll, för den killen som är den rätta kommer falla för dig trots dina bröst, din rumpa, mage och näsa osv. jag förstår verkligen er som mår dåligt över eran kropp. för det gör jag verja dag. men om du inte visar andra vad du tycker, så kommer inte dem lägga märke till det på samma sätt. dem kanske konstatera: a hon har fula ben, men fan vad tuff hon är som ler endå, som kan gå runt utan att skämmas. för det är så det kommer synas utåt! och då kan du börja jobba med dig själv. för människor funkar så. om du ser en person med självförtroende så ser den personen atomatiskt mycket finare ut. och det är så!
om du höjer bröstkorgen "putar" med brsöten (jag menar inte att du ska gå och visa brösten eller så) men visa att du är någon. sträck på ryggen och var nöjd! för om du börjar med från och med att du läst dethär, kommer folk kolla efter dig på gatan. och det är inte för att du ser konstig ut, utanför att du kommer ses som en självsäkrare person! dem kommer kolla efter en snygg person. det funkar, jag vet det! man måste bara tro på sig själv och vara nöjd. och om någon kommenterar, just say fuck you and smile :)

dagens look


blus - ginatrcot
jeans - cubus
halsband - veromoda

when you smile, i smile

tjenis penis ♥ hur mår ni?
själv är det bra, sitter och spelar spel på facebook hihi. har typ precis käkat middag med mamma och snackat lite om min studiedag som jag har på torsdag, love life! ja, annrs rullar livet på. har haft muntligt NO förhör idag med stefan, gick prima ballerina! ja, ska gå till gården snart hehe. men först: plugga!

färdig för kvällen


blir förmodligen sista inlägget innan natten. ska försöka sova strax.
men vi hörs såklart imorgon. sov gott ♥

dax för duschen


blir så glad!

Maggan Bogstedt om min skolgång:
Bra tjejen, du går bara en gång i skolan. Ta chansen, kan syrran kan DU. Lycka till!

svar: tack så mycket!

-


känslan av att tycka om någon så mycket att hjärtat hoppar till när man ser den. känslan av att vakna på morgonen och veta att om någon timme får jag se hans face. när man tänker på personen och leendet kommer av sig själv. att bara behöva se hans ögon och hela ens dag är gjord. känslan av att inte kunna berätta något för honom.

ballerina kladdkaka


hej finaste ni!
sitter här med mina ballerinakakor och te.
har lite vardagsmys för mig själv. ha även pluggat lite.
ska alldelles strax dra mig mot köket och skriva en handlingslista
så mamma kan handla baksaker så jag kan baka på onsdag ;)
jag ska äta mina kakor och kolla family gay nu. vi hörs!

jag saknar dig

-I want to wake up and see your smile

dagens klädval -


tröja - ginatricot
byxor - cubus
hårband - lindex
ha en jätte bra dag. puss!

.


if you want, come and take me.

men hallå

ni har slutat kommentera! skärp er! :)

dagens köp

hihi en sånhär var det jag visa er fats i svart, som jag ville ha.
så idag köpte mamma den till mig, thank you! :) endast 59.50 på lindex.

söndag

sitter här på mitt rum och deppar för mig själv. mår dåligt över ingenting och känner mig trött på allt. är skit jobbigt. jag vill göra så mycket, men kan inte. har inte tid, har inte möjlighet osv. männsikor som sviker. folk som struntar i en osv. jag hatar när man blir så kallad "dissad". mitt liv kan inte stanna upp på grund av dig. det gjorde så jävla ont att lämna dig. och nu, jag vet inte vad jag ska göra.

förlåt! men känner mig så deppig!
har nyss ätit och mamma skulle någonstans så hon åkte nyss. ville ha chips men ne :(
haha men jag kollar på film och surar. vi hörs mer senare älsklingar. puss

hos amina

hej babes!
jga sitter hos amina just nu och tar det kugnt, har käkat as gott och tagit det lugnt hela kvällen framför skräckfilm. amina sitter och berättar om en film i telefon för emelie och jag göra ingenting. men a vi ska inte göra något ikväll. vi hörs mer imorgon. pusspuss


hinner inte

hinner inte lägga upp uotfit, måste rusa till bussen. puss!

lördagsmorgon

hej snyggingar! :D
är på ett strålande humör idag och har precis städat mitt rum.
har också hunnit duschat och ska snart fixa mig lite grann för atts en kankse träffa bästis. ska ringa henne nu och bestämma något. vi hörs med outfit sen. ha det super sålänge. pusspuss!

hos bella

hej babes! :D
sitter i bellas sång och hon kom precis ut ur duschen. själv har jag spelat kula med hennes syster haha.. vis ska dra ut när hon fixat sig hehe. dagen har annars gått bra och livet rullar på hoho. är på ett fett konstigt humör så nu ska jag vara social och lyssna på musik osv. vi hörs snyggingar. pusss!
love you !

min skolgång

nu tänkte jag vara världensbästa och berätta om min skolgång! :D
haha det är lite roligt när jag tänker tillbaka på den, typ till 6an.. jag var ganska uppkäftig, hela 4an, 5an och 6an. och en del av 7an. men jag ändrade mig! min storasyster gick ut gymnasiet med typ MVG i allt utam några ämnen då hon hade VG. och det har jag också alltid velat. men jag har inte orkat lkämpa för det! har varit lat och tänkt: skit samma det löser sig sen, jag är fortfarande ung och jag vill leva. men när halva 7an gått, lite mindra. halva halva typ, ni vet när man har utvecklingssamtal och sånt skit, vid denhär tiden på året som det är nu? a ni vet. jag hade iallfall utväcklingssamtal med min mentor och vi satt och gick igenom mina omdömmen. såg ju inge vidare ut kan jag lova er, haha! satt där med min mamma och såg hennes besvikelse. men jag kunde fortfarnde inte komma på, eftersom jag sett den ledsna minen så många gånger förut, så kunde jag inte komma på: sköt dig nu! visa att du kan, att du vill. att du kan göra henne stolt. utan istället fortsätter jag och är stökig. hänger på resten av klassen och är allmänt dum. måste bara inflika att min klassvarit den stökisgaste klassen sen typ i 6an och jag förstår dem 10 personer som slutat. men! jag var en av dem och förstod inte det just då. men iallfall. satt på detdär samtalet och fick förjävla massa skit för allt och ingenting. men, när vi tillslut kommer till ett ämne jag faktiskt tyckte/tycker om, idrott som jag ser fram emot och liksam kämpat för. så har kärringjävlen satt ett ickegodkänt! haha då small det till i huvudet på mig, jag säger att det inte kan stämma. att det åste blivit fel. vi hämtar min idrottslärare, och jag frågar henne och hon kollar på mig som en dum jävla höna och säger att jag inte deltar,att jag inte har kläder med mig osv. jag blev så jävla sur och mamma frågar henne lugnt om det inte blivit ett missförstånd. (för hon vet att jag gillar idrott) iallfall, jag går från detdär jävla mötet och gråter av ilska. (gråter alltid när jag blir arg) men så går det 2 veckor så får mamma mejl av min idrottslärare och hon skriver: Maja har skött sig väldigt bra och hon har höjt så åass mycket att hon når G. efter 2 jävla veckor? och jag hade dessutom varit sjuk den ena veckan! hon hade tydligen gjort ett fel, blandat ihop mig med någon annan osv. men, efter det började jag sköta migpå lektionerna, sköta skolan över huvudtaget. idag har jag minst G i alla ämnen. och jag fick ett stependium förra julen för att jag höjt mig så mycket. och det var då jag bestämde mig, för jag gillar när folk tycker jag är duktig. jag älskar uppmärksamheten och jag är så stolt över mig själv!

min klass är nu mycket bättre, efter typ 5 olika stödlärare och massa bytta lärare. jag trivs nu i min klass och jag är jätte glad över att det äntligen blivit en förendring, att det är fler som har börjat fatta att man bara straffar sig själv. för lärarna får sina löner endå, och dem flesta lärnana skiter i dina betyg. det är dig det straffar!
min skola trivs jag bra med. den är rätt lugn och det vissa lärare är ätte bra!

varsegod du som frågade efter dethär, hoppas du är nöjd med ditt svar!

härlig torsdagskväll

hej fina ni!
sitter nu i min säng och lyssnar på justin bieber, känns nästan jobbigt att säga..! pluggar även gärnet, eftersom att jag har So-prov imorgon + att jag förmodligen ska göra ett prov i No. herre gud, döda mig! har haft middag med mamma, morbror + hans tjej. åt skit god fiskgryta, fick orgasm! hade även utväcklingssamtal idag vid 09.45 och det gcik förvånansvärt bra! dem sa inte en ända negativ sak! förutom att jag hade för stor press på mig själv hihi :) men jag är störtnöjd över mig själv! ska påtala om skola fortsätta plugga nu och sen berätta för er om min skolgång. men vi hörs mer sen. puss så länge!


bild från ett år tillbaka!

dagens outfit



ute och inne outfit!
byxor - cubus
slapptröja - monki
armband - grekland
convers -  stadium
jacka - H&M
väska - ginatricot

<3


true

Riktiga män faller för kvinnor med kurvor, bara hundar går efter ben.


onödigt

hej igen! har precis pluggat klart och ätit kanelbulle med mjölk. hihi puss på er :D

illa

hej babes! :)
hoppas allt är bra med er. med mig äre halt okej med.
stannade hemma idag också, mådde inge vidare i morse.
men nu äre bättre och ska sätta mig och plugga.
sen ska jag kolla en film och försöka somna i tid. går nog sådär..
men iallfall, jag tror inte dte blir så mycket mer update idag, vi hörs imorgon annars!
puss på er!


2 frågor

emma om wishes:
Gud vad hemskt, har du bild på din pappa, skulle gärna vilja se. Krya

svar: jag kan försöka hitta en. tack!

hannah om godnatt bloggen!:
Kan inte du berätta om din skola och din klass?:)
tycker du om skolan? klassen? betygen och sånt? kram!

svar: jag kan absolut göra det, gör det ikväll eller imorgon. kram!

godnatt bloggen!

sista inläget för idag nu då :) ska aldelles strax sussa!
vi hörs imorgon med mer uppdatering. sov sött, puss ;)


-


ja tack till dessa höstplagg

lindex - 60 kr

 

bikbok - 149 kr

bikbok - 299 kr

bikbok - 299 kr


åhhh

hej finiaste ni!
sitter och bara tar det lugnt. var hemma idag pga att jag mår illa,
hela tiden! och jag klarar inte av skolan då.. och det är verkligen inte bra!
måset ju vara i skolan och hänge mednu sista tiden av denhär terminen..
men ialfall, har inte ätit något på hela dagen och är jätte hungrig, men endå inte.
känns jätte jobbigt, och vill dessutom ha donken :( stackars mig!
ska kolla visare på tv och hoppas på att illamåeendet går över väldigt snart.
vi hörs förmodligen senare. pusspuss


mina närmsta vänner

Angelica Lilliehöök - min fina barndomsvän som jag kännt i typ 10 år. hon får mig alltid att skratta och le. du är fantastisk min vän!

Josefin Jordan - världens sötaste tjej som nästan alltid går runt med ett leende på läpparna. vi har kännt varandra i typ 3 år och du är en otroligt bra människa!

Denice Ylhänen - en otroligt sprallig och underbar männsika. jätte flummig och jätte snäll. kännt henne i ca 3 år och du är så otroligt stark och jag beundrar dig för det!

Emma kymling - haha en tjej med typ välrdens sämsta humör och snygg rumpa! nej men vi har kännt varndra ca 3 år och hon är en jätta fin vän!

Izabella Jons - min fina flicka! hon och jag var jätte nära ett tag och jag saknar oss massor. vi har kännt varndra i typ 4 år och jag är jätte glad för att du finns!

Alexandra Almqvist - en av mina allra bästa vänner och en av mina förebilder. du har alltid varit så stark och bra på allting. skrattar alltid och ä en grym målvakt och en supebra vän. finast på jorden är du oxå!

Amina Gumpfer - min andra halva och bästavän. jag är jätte glad över att ha dig och det vet du! du gör mig hel gammsan. (jag inte hitta någon bra bild på haha)

jag älskar er tjejer och jag är jätte glad över att ha er alla i mitt liv ♥





hahaha

Postat av: Anonym

dragits ut lite va

 

försvar : nej för det första, dragits ihop så att båda bilderna skulle få plats.
för det andra, onödig komentar. för det tredje, moget att säga ditt namn ;)


besökare

jag sitter just nu och kollar på tv och hare rätt najs.
dessverre, vill jag inte vara själv :( tycker ganska synd om mig själv...
men iallafall, om någon av er har en blogg, så skriv gärna en komentar,
så delar jag gärna ut massa massa länkbyten! så skrivskrivskriv!
:D

förslag

fick även ett förslag om att jag ska skriva om mina närmaste vänner.
men jag vet inte om jag orkar det just nu, tar dte imorgon! :)

wishes

Lisa föreslog att jag skulle berätta vad som hänt med min pappa.
och självklart, allt för er! när jag var 5 år, år 2002 så fick min pappa cancer.
han fick sjukvård hemma, och det var alltid sjuksköterskor och läkare hos oss för att ge honom medecin osv. han hade slangar och massa skit. jag kan fortfarande drömma om hur hemskt jag tyckte det var, kan vakna med ett ryck och vara varm och må illa av alla minnen. han var sjuk några månader. och sen ringde min mamma en kompis mamma och bad henne ta hem mig till dem efter dagis. vi lekte och grejer där. sen senare på kvällen vid middagsdax eller något så följde hans storasyster mig hem. (dem bor typ 200 m bort) sen kom jag innanför dörren iallfall och möts av en obehaglig känsla, och det är sjukt att jag fortfarande kommer ihåg den... efetrsom att det är ca 9 år sen. möts iallfall av massa värmeljus och så är våran släkt där.. mamma möter mig hallen och ber mig komma med henne in i deras sovrum, där farfar och min farbror sitter på sängen. mamma berättar att min pappa har blivit en ängel och att han har det bra i himlen nu. jag sitter brevid min pappa på sängen och håller hans hand. jag förstår inte att jag aldrig mer kommer att få trägga honom igen. min syster sitter bredvid mig och jag kommer fortfarande ihåg hur mycket hon grät. hon förstod ju så myclket mer en jag, eftersom att hon var så pass mycket äldre. men jag sitter där och håller honom i handen och sjunger en låt. har ingen aning om hur den går, men det var något i stil med att han skull sova så sött och vaka över oss. hela kvällen var det massa folk hos oss och jag kommer ihåg att jag och syster satt och kolla på film (alla älskar alice) och åt glass, och jag var glad att jag fick glass till middag. känns hur dumt som helst, men så var det. dagen efter var det vänner och släkt där (det var också mammas födelsedag) och det var som en hel blomster affär i vårat vardagsrum och jag tyckte det var jätte fint! 4 februari 2003 - vila i frid min älskade pappa ♥

svar

Lisa om måndagsmys:
Du borde skriva om vad som hände med din pappa och sen lite om ditt liv/ vad du gör om helgerna ? ser oftas bara Aminas namn! puss och kram!

svar: kan jag absolut göra! :) berättar om det senare. puss!

tjock chey

hej igen finisar!
har käkat och pluggat nu. ska alldelles strax hämta te och godis <3
ska sitta framför tvn och kolla 2½men som snart börjar, love life!
men vi hörs under tiden eller efter. pusss!

till jossan

när du hör: det kommer ljudvågor genom luften när någon säger något eller när det uppstår ett ljud. när ljudet träffar trumhinnan så börjar den vibrera. sen så går det vidare till snäckan (där hårcellerna finns) sen så går denvidare till hörselnervenoch sen till hjärnan där det finns ett hjärncentrum. och där gör hjärnan så man hör ljuden rätt osv. varsegod gumman ;)

måndagsmys


hej vänner!
kom hem för ca en timme sen efter en okej skoldag och 1timmes träning.
har precis duchat och sitter nu och väntar på mat och pluggar.
kvällen ska spenderas framför tvn med massa plugg ;)
kom på en sak : säg till om min söta blogg saknar någonting!
nu ska jag käka. pusshej!

dagens outfit


bykor - cubus tröja (ny) - bikbok och smycken ginatricot och ur&penn!

When I think of you, I think of love


man down - rihanna


tumme upp

Anonym om dagens ::
Snygg stil. du borde börja köra med dagens outfit och säga vart du köpt kläderna. Puss



svar: tack så hemskt och det ska jag göra! kram

dagens klädval


svarta jeans (nya) : cubus & tröja från ginatricot

lördag och söndag

hej vänner!
kom hemigår efter att ha varit vid graven och tänt ljus..
mamma köpte donken påvägen hem som jag åt och sen somna jag haha!
vaknade 1 timme senare och går och lägger mig isängen och somnar efter ett
halvt avsnitt av simpsons. kl åtta typ, haha ;) vaknade idag vid 12 och käka
frulle.låg och softa i sängen i några timmar och läste även ut min bok.
sen städa jag badrummet och duscha och nu har jag precis fixat mig.
ska om en timme dra och käka med mamma, lisa och jonte.
blir mysigt! sen blir det till att ha tv kväll för att sen kunna gå till skolan imorgon!
men vi hörs mer senare. pusssss!

rolig lördag..

hej på er!
lilla jag mår inge bra, så ska gå och kissa och sen somna till simpsons.
men vi hörs mer när jag får tid.
och jätte mycket förlåt för usel uppdatering och för att jag ska sova kl 19.30..
hoppas eran lördagär bra, puss!

dygna hihi

tja snyggingar!
vet att jag inte bloggat på en vecka, men har ju  varit lov och så.. men iallfall!
är med emelie och amina just nu. vi ska dygna! fett mysigt!
vi har laddat upp med film och godis osv. men vi får höras mer sen. pusss!

RSS 2.0