Härlig dag

Hejsan hoppsan babes! Chillar just nu i sängen med värmekudde, ljus och en film. Gick upp vid 11 imorse och åkte iväg till systrami vid 11.30 och har spenderat den största delen av dagen där. När klockan var 5 så åkte vi och mötte en del av släkten för att bowla och sen käka. Jätte mysigt! Så kom hem för 40 min sen typ och ska snart sova. Så vi hörs imorgon istället!


Tips

Måste tipsa om snabbfärgning av ögonbryn och fransar. Den är så mycket bättre en bara färgning! Stor hiss!


Right now


söndag

hej på er fina!
ligger just nu i sängen och chillar. kom hem för en timme sen typ, har varit med amina och försökt hitta en mjukisdress. igås så möttes vi gullmars och sen drog vi in till stan och gjorde massa nödvändiga saker och sen hem till henne och hämta saker och sen vidare till mig. vi käkade här och tog det lugnt, fixa naglarna, hade ansiktsmask och färgade hår osv. super mys! sen mötte vi jenny och sen hade vi en jätte trevlig kväll! imorse vaknade vi vid tio och åkte iväg vid elva. kollade runt och käka donken. så är sjukt trött och ska planera kvällen och sen ta en powernap. hörs sen! puss så länge!

ja tack!

någon av dom här godingarna skulle inte sitta fel just nu! ska kolla runt lite på nätet och se hur mycket dem kostarosv. vill iaf ha två av dem, får prata med mamma och se vad hon säger också! hehe :)
 
 

godnattinlägg

har varit hemma från skolan idag också, och har därföt varit hemma hela kvällen också. har bara tagit det lugnt, kollat på kärleksfilmer och drömt mig bort i all romantik. har varit ensam hemma, så det har varit lugnt och skönt. nu ska jag somna framför en rulle och vakna upp imorgon och förhoppningsvis känna mig bättre! vi hörs imorgon. pusspusspuss
 

trötter

hejsan hoppsan fina!
ligger i söngen nu efter en lång och härlig dag. efter att jag fixat mig tidigare idag så sprang jag iväg mot bussen som tog mig till handen och sen åkte vi vidare till söder. vi kollade ju som sagt på bio. paranormal activity 4!  den var bra, men hade förväntat mig att den skulle vara läskigare, haha! men det var mysigt osv, och nu är jag hemma, har ätit, tagit bort smink osv. och ska äntligen få sova! så himla trött och hoppas på att få somna nu. men vi hörs imorgon babes. pusselipusspuss

Torsdagsbio

Hej babes!
Idag är det torsdag, och en jävligt bra torsdag! Mår jätte bra idag, även fast jag fick så lite sömn inatt. Dagen har rullat på som vanligt. Och kom hem för en timme sen och har duschat och käkat. Ska åka och möta lite classmates om 30 min och sen åka på bio! Mysigt! Så nu måste jag fixa mig och sen gå till bussen. Vi hörs sen. Pusss


Dagens


sömnlös

hej igen.
ligger i sängen och har gjort det sen jag uppdaterade sist. min väckar klocka ringer om mindre en 4 timmar. KAN INTE SOVA. det går inte, och det är inte första gången dethär händer, händer typ varje kväll, och börjar bli riktigt trött på det. nu kan det iof bero på att jag vaknade vid ett idag, men iaf. ligger och tänker, och det snurrar runt massa tankar. blir rastlös. kommer vara död imorgonbitti, och kommer förmodligen inte orka upp. ond jävla cirkel dethär. 
 
annars då? ska börja träna nästa vecka, äntligen! har ju haft så fruktansvärt ont i ryggen poch har nu fått hjälp och det är nästan borta, så nu jävlar! skolan rullar också på, hade ett stort musikprov i tisdags och satt i 2 timmar, har därför behövt plugga och därför har uppdateringen varit som den varit. juste! efter skolan i tisdags så åkte jag, mamma, lisa och alex till nynäshamn och hade en jätte mysig kväll! gick runt i butiker, käkade middag osv. familjetid <3 
 
nu måste jag stänge ner och verkligen försöka sova. puss på er fina!
 

Sjuk tjej

Hejsan hoppsan, vet att uppdateringen har sugit hårt, men har inte haft tid och ork. Har varit hemma idag, mår Inge vidare, kom nyss hem från en promenad, köpte även choklad hehe. Så nu ska jag mysa och sen sova. Puss


Dagens inköp, tack mamma


Dinner


Godnatt finisar


Dagens middag


old are gold

 

bekännelser

- jag hatar när det är stökigt! städer mitt rum typ varje dag, haha.
- har en dålig period i mitt liv just nu.
- jag har nästan bara mjukisbyxor och mjukiströjor.
- jag avskyr mina ben och rumpa.
- tar åt mig av vad folk säger jätte mycket, spelar ingen roll om folk skojar.
- jag tror inte att det finns någon gud osv.
- jag är jätte glad för att jag valt vilken linje jag ska gå i gymnasiet!
- jag är beroeende av att borsta tänderna.
- jag gråter när jag blir arg, kan inte rå för det.
- jag är rädd för fiskar,

söndagsmys

tjatja bloggen!
hoppas ni haft en bra helg, och förlåt för att jag inte har upptaderat något alls!
har egentligen inte gjort något speciellt, men har nmått dåligt osv. och har inte orkat dränka ner bloggen i massa depp, blir bara tråkigt för er, eftersom att ni ändå inte kommer förstå vad jag menar! 
 
ligger iallafall is sängen och kollar på beck. innan så var vi på resturang och käka fett god mat osv. jätte trevligt! 
imorse vaknade jag vid 12 och käka frulle, tog det lugnt ett tag, pluggade osv och sen tog jag en dusch, rakade benen ansiktsmask och tog hand om mig själv. sen plugga jag lite till och sen drog vi och åt som sagt. mysig söndag helt enkelt. 
vi hörs mer senare, pussisar!

Så himla trött på att vara ensam


-

Börjar bli riktigt jävla trött på dig och ditt beteende.


Bästa du


Depp

I know you dont want me anymore, and that makes me feel so wortless. Just so you know bitch.


Yummie


Uppdatering

Hej på er babes! Igår så hade jag ingen lust att blogga något mer, jag låg i badet ett tag, lyssnade på musik och tänkte. Sen så kollade jag en rulle och sov.

Imorse försov jag mig och sprang iväg till skolan och va där till 3. Åkte sen till naprapaten och sen hem. Chillade bara hemma, bakade osv. Och sen ar jag handlat med mamma. Nu ska jag käka brownies. Puss så länge


Live from my bathroom

Halvligger just nu i badet och lyssnar på musik och chillar, lagade som sagt middag till mamma och sen blev det plugg o någon timme innan jag la mig här. Blir nog lite uppdatering här ifrån. Så vi Höörs!


Middag

Duktig och snäll dotter lagade middag till mammsen medans hon var och träna.


friendship

så otroligt glad över att jag har dig <3
 

lista bror

SENASTE
Smset: mamma som tyckte synd om mig hihi
Mobilsamtalet:
bästis amina
Dryck:
Vatten
Gången du grät:
I fredags tror jag
Sång du lyssnade på:
justin bieber : beauty and a beat

DINA TRE..
Favortifärger: Rosa, svart och vinrött
Favoritplagg:
mjuikisdress, cenverse, skinnjacka
Favoritämnen:
 bild, slöjd och engelska 
 
 
HAR DU NÅGONSIN
Brytit av en penna: ja hihi
Pussat någon i regnet: ja
Förlorat någon som betydde mycket: 
Ja
Haft ett seriöst förhållande:
nej det skulle jag inte säga.
 
OM DIG
Ditt namn: Maja Aspelund
Singel / Upptagen: ensam tjej.
Stjärntecken: oxe
Kille eller tjej: girlpower
Ögonfärg: Blåa
Favoritmat: Thaimat/kinamat
Favorit killnamn: vene
Hårfärg: brunt, men engentligen mörkblont
Långt eller kort: jag tycker att jag är lång, men ingen annan håller med...
Längd: typ 164
Mellannamn: har inget...
Pearsings: ingen 
Tatueringar: Nej, men vill ha (!!)
Höger eller vänsterhänt: Höger
 

I ÅR HAR DU
Lärt känna en ny vän: ja!
Skrattat så du börjat gråta: yesyesyes
Fått reda på att någon snackat skit om dig: haha a
Pussat en kompis: yesbox
Fått ditt hjärta krossat:Typ
 
 

DINA FÖRSTA
Bästa vän: angelica 
Sporten: Fotboll
Husdjur: min katt sigge 
Konsert: Vet inte.. 
Förälskelse: stefan haha! 
Alkohol du drack: öl tror jag

 

fråga och svar

Vad gör du för utredning på prima? 
Kan du skriva lite om din barndom, din relation till din mamma och syster, vad du har för planer inför gymnasiumet.
 
svar: jag går och pratar på prima, om massa saker! tex. min magkatarr, astma, sömnproblem, skolan, familjen osv. bara för att få ordning på massa skaker som snurra i huvudet kanstant. 
min barndom var underbar! men som ni förmodligen vet så förlorade jag ju min pappa i cancer när jag var 5, och det är självklart någonting som har påverkat mig på massa olika sätt. har alltid bott haninge, hade vänner, gick i skolan, lekte på gården, spelade fotboll osvosv. sen så har allt nakdelar och brister, och likaså min barndom. saker som är lite för privat för att ta upp här.
relationen till min syster har inte förens typ 2 år tillbaks blivit bra, det är 6 år mellan oss och det har gjort så att vi inte har haft så mycket gemensamt som ni kanske kan förstå. men jag har alltid sett upp till henne jätte mycket, velat vara som henne osv. min förebild, den enda förebilden jag har faktiskt. 
min mamma och jag har alltid, så länge jag kan minnas, bråkat, tjafsat och helt enkelt inte kommit överens. vi är så lika på sätte och det gör att vi stöter ihop jämnt och ständigt och det har gjort att vi inte kommer så bra överens, och sen har vi tjaffs som alla andra har med sina föräldrar också såklart! men jag älskar min mami och vi har bra stunder också!
 
gymnasiet: jag har tänkt på det här jätte länge, och nu tror jag att jag har bestämt mig! jag har alltid trivts med att jobba med barn och alltid fått beröm om att jag är bra med barn osv. så har bestämt mig för att gå barn och fritid! ganska logiskt hehe.. men jag ska iaf går tre år (här i haninge, eftersom att jag aldrig kommer orka gå till skolan om den ligger för kångt bort) och sen så ska jag försöka att jobba i något/några år på typ dagis eller förskola som barnskötare, och sen om jag vill vidarutbilda mig till lärare osv så gör jag det då. så det känns jätte skönt att ha en plan inför framtiden och jag hoppas att allt går enligt min plan nu! 
 
hoppas du är nöjd med ditt svar, och om ni har något annat att fråga eller vill veta så är det bara att fråga på! puss så länge!

Breakfast

Godmorgon älsklingar! Äter frukost just nu och sen ska jag fixa mig och springa iväg till skolan! Det är förresten jätte ovanligt att jag äter frukost innan skolan, så känner mig rätt stolt hehe. Men vi hörs sen. Pusss


här är en rubrik

hello bitches!
sitter i min säng och chillar framför datan. kom hem ig¨år ganska tidigt, bion var bra osv och jag somnade vid typ 2. imorse vaknade jag vid halv ett och käkade gröt (nyttig tjej osv) till frukost och sen blev den en pw, duschade och chilla ett tag. var nyss och handla med mamma och nu väntar jag på att vi ska åka och käka med min syster. ska bli najs. men vi hörs senare. pusselipuss

Rubrik

Godmorgon! Sitter just nu på bussen på väg till ungdomsmotagningen och ska fixa en sak, ska sen till skolan och vid lunch så ska jag till naprapaten och sen är det heeeelg! Men vi hörs sen iaf! Puss


glad osv.

hej finisar :)
när jag egentligen skulle laga mat, så somnade jag i soffan och sov i någon timme. sen satte jag fart att laga mat och nu har jag precis pratat med min syster i telfon i typ en timme och ska kolla på en rulle innan jag ska sova. fått ganska lite sömn dem senaste veckorna, men ska försöka att få det att bli bättre nu. men vi hörs iallfall imorgon eler något. och glöm för fan inte att komma med tips om vad jag kan blogga om!
 
 

Ensam tjej

Tjata bloggen!
Min dag har varit bra osv, slutade skolan efter lunch och sen åkte jag till prima och sen hem. Nu är jag hemma iaf och ska snart göra mat till mig själv och sen bara chilla. Nu vet ni. Puss


word.


duktig tjej

hej på er finisar! ligger just nu i min nybäddade säng, nyduschad i ett nystädat rum. jag är så jävla bra.
efter att jag hade uppdaterat er innan så pluggade jag några timmar till och sen så blev det en storstädning av hela rummet, duscha och plugga lite mer. ska försöka uppdatera mer nu när jag har min data igen! så häng kvar 
snyggosar!! puss

Plugga och latte

Kom hem vid 14.50 och då blev det plugg på en gång och en latte. Har pluggat sen dess och har mycket kvar, så vi hörs sen. Puss och kram


Godnatt


Yesterdays


Måndag

Hej på er babes! Dagen har varit ganska lugn och har spenderats i skolan, vid 3 åkte jag och Angelica hem till henne och pluggade och käka innan vi mötte några tjejer och åkte till bion. Vi kolla på "Ted" och den var skit bra! Sen drog vi hem, kom hem vid 22 och har sen dess pluggat engelska tills imorgon och har just lagt mig i sängen. Fett skönt! Så ska snart sova, vi hörs imorgon! Puss


Cosy

Hejsan hoppsan! Ligger just nu i sängen och chillar. Kollar på film och njuter av att vara nyduschad! Dagen har varit jätte mysig, började ju som sagt dagen med frukost och en pw. Sen så fixade vi oss snabbt för att åka på bio, såg hypnotisören och den var jätte bra! Efter det blev det sushi och solsidan. Så himla trevligt med en heldag med älskade mamma <3


Nytt i garderoben :

Orättvis bild, men den är jätte söt på och kommer iallafall från h&m!


Outfit


Breakfast

Godmorgon bitches!
Sitter och äter frukost nu, innan det blir en pw med mamma och därefter bio! Mysig söndag helt enkelt!


Bekännelser

- Jag hatar när det är mörkt och tyst.
- Jag tycker inte om när saker/människor förändras om det är bra som det är.
- Jag tycker inte om att fixa mig, har helst bara på mig mjukisar haha.
- Jag vill va kär.
- Jag älskar att sova, bästa som finns!


Trött tjej

Tjatja bloggen !
Har typ nyss kommit hem och har lagt mig i sängen med choklad och ska kolla lite serier innan det är dax att sova.

Mötte Bella innan idag och solade och tog det lugnt, sen drog jag och mamma och åt och sen träffade jag Bella, Elin och Denice. Najs sådär. Vi chillade och jag blev så sjukt trött, så drog hem :( a men vi hörs imorgon bitches. Puss


New in:


Todays


Familjemiddag!

Syster med familj är här just nu, så det blir myskväll nu. Pussss


Dagen i bilder


Fråga Olle

Ligger just nu i sängen med datorn i knät och kollar på fråga Olle! Haha det är så roligt :') jaja nu vet niii!!


Good girl

Hej finisar!
Ligger just nu i sängen efter en ganska intensiv dag. Började vid åtta och lämnade skolan 15.45. Hängde med Bella och Oscar ett tag och sen drog jag hem och käka. Pluggade ett tag och sen blev det en pw, för att få rensa tankarna lite och försöka göra upp lite saker med mig själv. och sen 25 minuter solning på det. Nu är jag hemma och ska ta det lugnt ett tag innan det blir dusch och mer plugg. Hörs efter det! Puss


Äckligt sant


Sick

Ligger i soffan och chillar. Jag gick inte till skolan idag, men ska plugga nu och imorgon måste jag gå dit. Så nu blir det iallfall plugg. Vi hörs sen. Puss


Dagens middag


Kvällsmys

Tjenare bitches!
Hänger i sängen, dricker te och läser biologi, mys! Ska snart lägga mig framför TVn och försöka sova. Vi hörs imorgon. Sov gott pusss


New in :


På väg ut

Hej på er, mamma hämtade mig efter skolan och vi åkte och handlade, fick med mig en vinterjacka och ett par converse hem (y) ni ska få bilder sen! Vi åkte iallafall hem och käka och nu sitter jag på bussen och ska möta några. Vi hörs sen. Puss


Frulle!


Godnatt bloggen!


RSS 2.0